בריחת שתן בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/04/2012 | 08:21 | מאת: לילי

שלום, אני בת 30, ללא לידות, לאחרונה חוויתי בריחת שתן מועט בזמן מאמץ ( ריצה, עיטוש) . זה קרה רק פעמיים-שלוש וגם לא בכל פעם שיש מאמץ. האם זה טבעי בשכיחות כזו או שמעיד על בעיה וצריך להיבדק? תודה לילי

01/04/2012 | 10:21 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לברור אורוגינקולוגי. כמו כן חיזוק ריצפת האגן בתירגול במסגרת מכון פיסיוטרפי בקופה יכול לעזור.

02/04/2012 | 08:24 | מאת: לילי

האם יכול להיגרם מסיבה אחרת? לדוגמא דלקת בדרכי השתן? תודה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה