דליפת שתן בזמן אורגזמה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/03/2012 | 19:36 | מאת: לולי

שלום רב, אני בת 49 והיו לי 2 לידות רגילות לא נוטלת תרופות אין שום רקע משפחתי מחלתי. אני גרושה ובזמן היותי נשואה קיימתי יחסי מין עם בעלי ומעולם לא היו לי בעיות של דליפת שתן בזמן קיום יחסי מין. כן היו לי דליפות שתן בעת מאמץ קפיצות וריצות. עכשיו יש לי בן זוג חדש ובעת קיום יחסי מין יש לי הרגשה שיש לי גם דליפת שתן , הבריכה שאני מותירה אחרי במיטה לא הגיונית שזה רק נוזל האורגזמה, אני גם מרגישה שזה יוצא אחרת וגם הריח קצת של שתן. הייתי לפני כחצי שנה אצל אורוקניקולוג ולא בגלל דליפת שתן בקיום יחסים אלא בגלל שאני קופצת באירובי ויש לי דליפת שתן. המליצו לי על טיפול של ישיבה על כסא מסויים שנותן פולסים ואשר את הטיפול מקבלים בבית החולים רמב"ם טיפול של כמה פעמים. קראתי גם בפורום שניתן לקבל תרופה במקביל . האם אתה ממליץ על הטיפול ובנוסף גם על תרופה. המצב הוא ממש לא נעים וגורם לי לתיסכולים.

19/03/2012 | 08:52 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בדליפה הניתנת לתיקון בניתוח. לא תרופתי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה