גזים רבים ותכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/03/2012 | 21:57 | מאת: אורית

יש לי כמויות ענקיות של גזים, ותכיפות רבה של שתן, בלילה וביום. בעיקר כשיש את הגזים. האם יש קשר בין בעיה גסטרו או גניקולוגית, כל התופעה הזו של תכיפות במתן שתן קרתה לאחר ציצטסקופיה שיצאה בסדר, ולקיחת אופלודקס, ואני לא יודעת מה לעשות. מודאגת מאד, שיש לי משהו לא טוב בבטן. ולא יודעת מה לעשות.

10/03/2012 | 16:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

מה הייתה הסיבה לציסטוסקופיה?. ני לגינקואורולוג לברור.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה