דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/03/2012 | 09:31 | מאת: רחל

לד"ר שלום יש לי תחושה של דחיפות ותכיפות של מתן השתן + נוקטריה במיוחד לאחר קיום יחסי המין, ומצב הזה פוגיע באיחות חיים. צריך להגיד שיש לי רחם מוגדל כ 9 שבועות + שרירנים בדופן חיצוני של רחם בגודל כ 48 ממ.אני בת 52. מה היתה ממליץ לעשות? בתודה רחל

06/03/2012 | 14:31 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא קשור ברחם השרירני. יש לך כיס שתן רגיז. פני לברור אורגינקולוגי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה