כאבים כרונים באגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/02/2012 | 18:07 | מאת: יוליה

שלום דוקטור. אני בת 31 סובלת מכאבים באגן כבר שנה וחצי . ב עבר עברתי 2 ניתוחים קיסרים . עברתי מגון בדיקות כולל בדיקת צור הרחם לפורוסקופיה גניקולוגית ct I ו קולונוסקופיה כדי לגלות סיבות הכאב אך אף רופא עד היום לא עלו על הבעיה . מחזור שלי סדיר . אבקש את עזרתך . תודה מראש

29/02/2012 | 10:28 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה ועברת ברור מלא כולל אורוגינקולוגי ולא נמצאה סיבה. מדובר בכאב מקצות עצבים. מרפאת כאב תוכל לעזור לך.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה