מבולבלת כהוגן משפיכה נשית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/02/2012 | 04:40 | מאת: שירז

בעת אורגזמה נרתיקית אני שופכת שתן המגרה ומהנה אותי ביותר! נושא השפיכה מבייש אותי רק בתחילת מערכת יחסים עם פרטנר חדש או לא מוכר. ביררתי אצל סקסולוג אשר הבהיר לי שהשופכה הנשית הנה 80 אחוז שתנן והנה נדירה בקרב נשים ובעצם בורכתי ובאם אני מתרוקנת קודם האוננות או יחסי המין אז עלי לשחרר השפיכה ולהשתחרר ורק להצטייד במגבת שתספוג הרטיבות. ואילו כאן קראתי שמדובר בבעיה ולא בברכה. האם אני מבורכת או מבורכת בעוד בעיה בחיים- של דליפת שתן? והאם אורגזמה נרתיקית המלווה בשפיכה נשית אשר ברובה שתן הנה בעיה המצריכה טיפול?אם כן מהו? מבולבלת כהוגן שירז

29/02/2012 | 10:24 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך לדאוג לרוקן את כיס השתן לפני מגע מיני. לא מדובר ב"דליפת שתן"

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה