דלקת בשתן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/01/2012 | 16:20 | מאת: דנה

אתמול בבוקר החלה אצלי מה שנראה כדלקת בשתן. דחיפות גבוהה למתן שתן(מבלי שיש באמת שתן) וצריבה. שתיתי הרבה מים ובשעות הצהריים זה שכך מעט. אתמול בערב והיום בבוקר לקחתי סידורל ושתיתי קרנבריז ונראה שזה מתחיל לעבור. האם יש צורך ללכת לרופא?

01/02/2012 | 13:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

שתיה מרובה וקרנברי הם טיפוליים קלים. סדורל משמש להרגעת הצריבה אך לא מטפל. במידה והתלונות יחלפו לגמרי- דיינו במידה ולא- סבצעי תרבית שתן ופני לרופא מטפל

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה