לחץ על השלפוחית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/01/2012 | 09:02 | מאת: ריקי

אני בשבוע 16+ יש לי תופעה מטרידה בשבועות האחרונים אך כעת החמירה . הרגשה של לחץ חזק על השלפוחית גם כשאין צורך להתפנות,כאילו העובר יושב על השלפוחית. האם מדובר בצניחת רחם? אני מאד מודאגת והתור לרופא רק עוד חודש. האם ללכת למוקד? התשובה דחופה לי מאד,תודה מראש.

18/01/2012 | 11:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

המצב טבעי לצערי עקב השינויים ההורמונאליים ולא קשור לצניחה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה