ניתוח tvt-o

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/12/2011 | 13:40 | מאת: גלית לוי

לפני שבועיים עברתי ניתוח tvt-o ורציתי לשאול אם זה נורמאלי שאני מרגישה בליטה בתוך הנרתיק.(תוך כדי הליכה) בנוסף רציתי לדעת אם אפשר להגיע לאורגזמה ללא חדירה כי הבנתי שאסור לקיים יחסי מין 8 שבועות. תודה.

27/12/2011 | 14:52 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה והניתוח הצליח אני מציע לא לבדוק את עצמך פנימית עד לבקרת המנתח. אין שום בעיה בהגעה לסיפוק ללא חדירה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה