דחיפות במתן שתן בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/12/2011 | 13:11 | מאת: אור

קצת פרטים- אני בת 43+3 (22,16,13) בחודשים האחרונים חזרתי לפעילות גופנית הליכה וכפיפות בטן (לאחר הפסקה של 7 שנים) ואני צועדת מדי יום שעה וחצי (התחלתי בהדרגה והעלאתי את הזמן והקצב בהדרגה) ובחודשיים האחרונים אני סובלת מדחיפות במתן שתן שאיני מסוגלת להתאפק (אחרי חצי שעה של הליכה אני כבר לא מסוגלת להתאפק)תופעה זו מטרידה מאוד ואשמח לדעת באם יש פתרון לכך. אגב בחודש האחרון אני מתעמלת גם ביוגה.

18/12/2011 | 09:34 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בכיס שתן רגיז. יש טיפול תרופתי או ביופידבק. פני לאורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה