בריחת שתן בזמן ריקודים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/12/2011 | 10:21 | מאת: ענתי מיטב

שלום אני בת 46. אף פעם לא היו לי בעיות של בריחת שתן. הלידה האחרונה הייתה לפני עשר וחצי שנים.אני הולכת לחדר כושר פעמיים בשבוע. בשבת האחרונה הלחתי לריקודי עם והיתה לי ממש ,נזילה-שיטפון עד כדי כך שהייתי חייבת ללכת הביתה להחליף. מה עושים?

13/12/2011 | 09:53 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר כנראה בדליפת שתן במאמץ. לאחר אבחון אורוגינקולוגי הטיפול הוא ניתוח זעיר פולשני נרתיקי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה