בריחת שתן בזמן שינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/11/2011 | 22:59 | מאת: שרה

שלום רב, אני בת 28 לפני לילה היה לי חלום שאני משתינה ( שזה פעם שניה אחרי ארבע שנים שזה קרה לי בפעם ראשונה ) והתעוררתי משינה כשאני רטובה , אני מתביישת בזה וזה מדאיג אותי מאוד כי אני עומדת להתחתן בעוד שלושה חודשים , בבקשה תעזור לי עם זה האם זו מחלה ואם לא אז מה קרה בדיוק ??

18/11/2011 | 23:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בכיס שתן רגיז בצורה קלה. פני לביופידבק במסגרת פסיוטרפיה בקופת חולים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה