בריחות שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/11/2011 | 12:19 | מאת: רוז

שלום ד"ר אני בת 32 ,שנה ו3 חוד' לאחר לידה קיסרית דחופה.5 חוד' לאחר הלידה גילו אצלי גידול בצוואר הרחם. אני חוד' לאחר טיפולים ללא ניתוח. מנסה לחזור לשגרת חיים. ובריחות שתן הפכו להיות חלק מהשגרה- כמעט 4 עד 5 פעמים היום.מה עושים? עזרה...

09/11/2011 | 13:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

חבל שלא תארת את המצבים הגורמים לדליפה. עליך לעבור אבחון אורוגינקולוגי והתאמת טיפול- כנראה ביופידבק לכיס שתן רגיז. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה