דיורטיקולה בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/10/2011 | 18:57 | מאת: מרים

לרופא שלום! אחותי בת 59 בצעה אולטרסאונד בבטן עליונה וגילו לה ששלפוחית השתן בקיבולת גדולה שני דיורטיקולה בגודל עד 21 מ"מ מימין ומשמאל דיורטיקולה קטן מה המשמעות . ומה פירוש המילה דיורטיקולה? והאם מתן תכיפות בשתן נובע מכך ? והאם זה לא מסוכן ומה ניתן לעשות מודה לך מראש על תשובתך אם אפשר דחוף כי אחותי בלחץ תודה

29/10/2011 | 18:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה ואין דלקות חוזרות בדרכי השתן אין לכך משמעות. אלו נקודות חולשה בכיס ביוצרות כעין אצבע בכפפה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה