צניחת הנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/10/2011 | 07:31 | מאת: צפורה

זה שנה אני מרגישה כמו כדור בתוך הנרתיק, הוא איננו בולט החוצה אולם במישוש ידני מרגישים. הרופא אמר לי שיש צניחת נרתיק אבל לא התיחס לכך ברצינות. אני בת 71 בריאותי תקינה בדרך כלל. מה צריך לעשות? יתכן שזה מפריע בקיום יחסי מין? בשנתיים האחרונות אני גם מתעוררת לפחות פעמים בלילה למתן שתן. דבר שלא היה אף פעם.

07/10/2011 | 14:45 | מאת: ד"ר קונדריאה

רפואית אין חובה לתקן את הצניחה הקלה. במידה והיא מפריעה לך- זאת סיבה מספקת לתיקון. בעיה זאת לא אמורה לגרום כאב במגע מיני. יתכן ויובש הוא מקור ההפרעה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה