דחיפות במתן השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/09/2011 | 16:38 | מאת: אליס

שלום רב אני בת 21, אין לי ילדים, ברדך כלל בריאה, לוקחת באופק קבוע אלטרוקסין במינון נמוך וגלולות יסמין. כבר כמעט שנה יש לי בעיה בדחיפות מתן השתן, יש לי צורך להשתין כל 20 דקות וזה מאוד מפריע לי בחיי יום יומי. עשיתי כל הבדיקות אפשריות, בדיקות שתן, בדיקות דם' US, בדיקת אורודינמיקה - כל הבדיקות תקינות, הייתי בבדיקה גם אצל רופא נשים וגם אצל אורולוג. אורולוג נתן לי לשתות כל פעם סוג אחר של כדורים ושום דבר לא ישפיע עלי. אני לא יודעת מה לעשות ומה יכול לעזור לי. אשמח מאוד לקבל תשובתך. תודה רבה, אליס

30/09/2011 | 15:39 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה והאבחנה היא כיס שתן רגיז וטיפול תרופתי מלא לא עוזר יש מקום להזרקת בוטוקס לכיס השתן. שנה טובה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה