טמפון ספוג בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/09/2011 | 12:12 | מאת: לילך

היי, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר כמה פעמים: כל חודש שאני מקבלת מחזור, ואני משתמשת בטמפון- אחרי כמה שעות שאני באה להחליף את הטמפון- אני מוצאת את התחתונים שלי רטובים משתן אני לא מבינה למה זה קורה? אני לא מרגישה ש"בורח" לי .. יש לציין שבימים רגילים, זה אף פעם לא קורה לי. ממה זה נובע ומה אני יכולה לעשות? תודה

14/09/2011 | 19:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

1. עליך להכניס את הטמפטון עד שיעלם בנרתיק ולא יבלוט בין שפתי הפות. במידה ואת עושה כך יתכן והוא משנה את המתח על השופכה ונגרמת דליפה. נסי חודש אחד לעבור לפדים או צמר גפן וראי האם הבעיה חוזרת על עצמה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה