tot

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/02/2004 | 18:10 | מאת: אורלי קרת

דר' שלום רב, אני מועמדת לניתוח tot התברר לי שזו שיטה בטוחה בהרבה משיטת tvt . אני מבינה שזו שיטה חדשה למדי , ומשתמשים בה במספר מצומצם של בתי חולים בישראל. האם יש לך מידע על שיטה חדשה זו? אורלי

06/02/2004 | 09:19 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתרונות וחסרונות ה-tot שונים מאלו של ה-tvt ולא ניתן לדבר על יתר או חוסר בטיחות. אנחנו משתדלים להתאים את הניתוח למטופלת ויש להתחשב במיכלול פרמטרים ע"מ להחליט על הניתוח המתאים. תתיעצי עם רופאך ובקשי הסבר מלא. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה