בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/08/2011 | 14:40 | מאת: מיקה

שלום, אני בחורה בת 30, בריאה ומנהלת אורח חיים בריא (שכולל התעמלות, אכילת מזון בריא וכדומה) אני במשקל רזה ואינני מעשנת. בחודש האחרון, מאז שבתי משנה של שהות בחו"ל, אני סובלת מבריחת שתן שהולכת ונהיית דחופה וחמורה יותר. בעברי מעולם לא סבלתי מבעיה שכזו ואף יכולתי להתאפק שעות ארוכות מבהלי ללכת לשירותים, אולם בעת האחרונה כל כשעה-שעתיים יש לי דחף ללכת לשירותים (שמלוה בכאב קל באזור השלפוחית ובזיעה קרה), ולמרבה הבושה ואי הנעימות כבר היו לי שלושה מקרים של דליפת שתן של ממש, כשהייתי בקרבת שירותים ולא יכולתי להתאפק עוד עד שאגיע אליהם. לא ברור לי מדוע זה התחיל ולאיזה רופא עלי לפנות כדי לטפל בבעיה. אודה לכן מאד מאד אם תוכלו לסייע לי, למותר לציין כי הדבר משבש מאד את שגרת החיים שלי

15/08/2011 | 08:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לרופא מטפל לשלול דלקת בדרכי שתן. בנוסף פני לאורוגינקולוגיה לאיבחון מלא וכן לנוירולוג.בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה