חשש לבריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/08/2011 | 11:32 | מאת: יולי

שלום אני כ-בת 32, לאחר ליד אחת ושלוש הפלות ספונטניות, לאחר שתיים מהן נערכה גם גרידה. לאחרונה גיליתי כי קפיצות על טרמפולינה וקפיצות על חבל גורמות לי לבריחת שתן (מינורית), מה עלי לעשות ולמי עלי לפנות. תודה

15/08/2011 | 08:43 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין קשר להפלות. את סובלת מדליפת שתן במאמץ. פני לאורוגינקולוגיה לאבחון. ההצעה הטיפולית הראשונה היא תירגול ריצפת האגן וחיזוקה במכון פיסיוטרפיה בקופת חולים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה