צניחת רחם דרגה 3 במהלך הלידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/08/2011 | 14:03 | מאת: תניה

שלום רב, אני בת 34 ובמהלך לידה 2 לפני מספר ימים הייתה לי צניחת רחם דרגה 3- וצואר הרחם נשאר מחוץ לנרתיק. האם יש משהו , למעט תרגילי רצפת האגן והימנעות מהמאמצים ומצבים ורטיקליים שאני יכולה לעשות כבר כעת, במהלך משכב הלידה, על מנת לסייע לשיקום ולריפו הנזק הנוצר? שאלה נוספת- מהניסיון הקליני- מהי פרוגנוזה שהמצב יסתדר חלקית או באופן מלא?

15/08/2011 | 08:42 | מאת: ד"ר קונדריאה

תירגול ריצפת האגן הוא הטיפול הנכון כעת. תהיה הטבה אך כנראה לא מלאה. לאחר משכב הלידה פני לאורוגינקולוגיה לאבחון ובניית תכנית טיפול. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה