דלקות כרוניות בשתן, טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/08/2011 | 12:35 | מאת: אדוה

שלום רב, מזה שנה שלמה אני סובלת מדלקות בשתן, חלקן דמיות. ממצאי התרביות -כל פעם חיידק שונה, טופלתי באנטיביוטיקות שונות בהתאמה. במקביל אובחן אצלי לפני כמה חודשים - תאים טרום סרטניים ברירית הרחם. החלתי לטפל בפרוגסטרון. מאז התחלת הטיפול ברחם - הדלקות נעלמו לגמרי. אולם עדיין אני סובלת מכאב תמידי בהטלת שתן. המשכתי בברור האורולוגי. בCT נמצא כי : קיימת אבן כ-2 מ"מ בגביע תחתון של כליה ימנית. אורטר דיסטלי שמאלי לא התמלא בחומר ניגוד. בלוטות לימפה קטנות ברטרופריטונאום. כמו כן ביצעתי ציסטוסקופיה. בתוצאות- רירית שלפוחית תקינה, ו"באזור המשולש - שינויים דלקתיים כרוניים, בעיקר משמאל". אשמח להסבר באשר לממצאים. מה הסיבה לדלקות החוזרות אצלי? האם יתכן קשר לטיפול ההורמונלי שקיבלתי? (עובדתית, הטיפול משפיע) מדוע עדיין אני סובלת מכאבים? גם הCT וגם הציסטוסקופיה מצביעים על בעיה בצד שמאל. כיצד היית ממליץ לי על המשך הברור / הטיפול? בתודה רבה

08/08/2011 | 07:41 | מאת: ד"ר קונדריאה

חבל שלא כתבת את כול הפרטים המבוקשים. יתכן ואת סובלת מדלקות עקב יחסי מין. פני לאורוגינקולוג לאבחון מלא ומדוייק. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה