p.i.d

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/08/2011 | 10:13 | מאת: אפרת

הגעתי לבית חולים וולפסון עם כאבים, ואחרי בדיקות החליטו שזה pid, ( התלבטו בין אפנדיציט לpid). אושפזתי וטופלתי באנטיביוטיקה, ולאחר שחרורי המשכתי בטיפול אנטיביוטי. כרגע לאחר שעבר כמעט חודש, התחלתי להרגיש שוב תסמינים דומים ( הייתי אצל רופא נשים שבוע לאחר שחרורי כמו שנתבקש ממני בבית חולים וולאחר בדיקה מסר לי שהכול תקין) התסמינים אומנם לא קשים כמו שהגעתי עימם לבית החולים אך אותם תסמינים פשוט קלים יותר. שאלתי היא למי אני אמורה לפנות כדי לברר את הבעיה? ( אני רוצה לציין שהתקשרתי לבית החולים בו אושפזתי ונאמר לי ללכת לבדיקת רופא בקופת החולים שלי). אני פשוט לא רוצה להגיע שוב לכאב שחוויתי, ואני רוצה לדעת לאיזה גורם ספציפי אני אמורה לגשת על מנת למצוא את הבעיה, אם ואכן זו אותה הבעיה( או שמא זה משהו שהתפספס והבעיה האמיתית לא אותרה). בתודה מראש.

08/08/2011 | 07:38 | מאת: ד"ר קונדריאה

לפנות לרופא נשים מטפל שלך. כמו כן אשמח לראותך במרפאתי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה