פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/07/2011 | 00:33 | מאת: לי

שלום, מהי עמדתך לגבי פעילות גופנית אירובית ואנארובית למי שרצפת האגן שלה שואפת מטה? ישנה המלצה להגבלת משקל בתרגילי כוח? מנח הגוף בעת תרגול תרגילי כוח? ריצה? בת 54, שנה אחרי ניתוח לתיקון רצפת האגן ולפני ניתוח חוזר. בתודה מראש, לי

22/07/2011 | 11:04 | מאת: ד"ר קונדריאה

חשוב להמשיך בספורט אך רק בהנחיית והדרכת פיסיוטרפיסטית לריצפת האגן, לצורת התירגול

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה