בריחת שתן מתוך שינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/07/2011 | 13:31 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 24 וקרה לי מקרה ממש לא נעים, קמתי הבוקר בגלל שברח לי פיפי מתוך שינה. יש לציין שלפני השינה שתיתי המון מים ושאני בג'ט לג ו"משכתי" יום ע"מ לסדר אותו, במהלך היום לפני לבשתי גינס מאוד מאוד צמוד. יכל להיות שהעייפות פשוט הכריעה אותי? האם אני צריכה לדאוג?? :(

14/07/2011 | 10:36 | מאת: ד"ר קונדריאה

קורה אין לכך משמעות. שכחי מהנושא והמשיכי להנות מחייך....1 בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה