בריחת שתן אצל ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/07/2011 | 10:00 | מאת: אבא

שלום רב, אני אב לילדה בת 8. בריאה לחלוטין. בתקופה האחרונה (מספר חודשים) התחילה תופעה של בריחת שתן (מספר טיפות) לבתי. לרוב זה קורה בזמן משחק או בעיקר בזמן שמצחיקים אותה. בתחילה חשבנו שזה בגלל שהיא מתאפקת יותר מדי אבל התופעה חוזרת גם 5 דקות אחרי התרוקנות. התיעצנו עם רופא משפחה ושללנו דלקת בדרכי השתן. הסיטואציה גורמת מבוכה רבה לילדה ואני חושש צהשלכות פסיכוךוגיות בעתיד. תודה אב מודאג

14/07/2011 | 10:35 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לרופא הילדים שלכם. בברכה

14/07/2011 | 11:24 | מאת: אבא

דר' קונדריאה שלום כמו שהזכרתי כבר פנינו לרופא הילדים ושללנו דלקת בדרכי השתן. אין לרופא המלצות ותובנות נוספות. האם יש לך אילו המלצות להמשך טיפול? תודה אבא

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה