האם לנתח פעם שניה??

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/06/2011 | 14:13 | מאת: המיואשת

שלום ד"ר אני בת 50 ולפני כ-4 שנים עברתי ניתוח לתיקון דליפת שתן. מס' חודשים לאחר הניתוח סבלתי מכאבים חדים מהאזור המנותח ולאחר התייעצות עם המנתח המלצתו לנתח שוב(הבעיה חזרה על עצמה ). האם לנתח שוב ? תודה

07/07/2011 | 10:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

לפני ניתוח חוזר את חייבת בבדיקה עי אורוגינקולוג ובדיקה אורודינאמית לתיפקוד כיס השתן. רק לאחר הערכה ואבחון מדוייק ניתן יהיה למליץ על טיפול מתאים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה