דחיפות/בריחת שתן וצניחת רחם

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/06/2011 | 14:27 | מאת: אילה

בת56, 3 לידות רגילות, ללא כל מחלות רקע ולא נותלת תרופות דר קונדריאה שלום, אני סובלת מדחיפות ובריחת שתן קלה וכן מצניחת רחם משמעותית. תחושה של "בלון" שבולט מעט מחוץ לוגינה. האם אני יכולה לצפות שכריתת רחם והשתלת רשת וTVT יפתרו לצמיתות את הבעיה ? האם הסיכון של הסיבוכים האפשריים הוא גדול עבורי כאשה בריאה ללא עודף משקל. מה המלצתך? תודה

29/06/2011 | 10:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

הניתוח מתאים במידה וסיימת את תכנית הילודה. הסיכון לחזרת צניחה בעתיד לאחר ניתוח כזה הוא כ-10% כשהו מבוצע בידי מומחה בעל נסיון.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה