בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/06/2011 | 22:54 | מאת: סמוי

שלום רב ד"ר, אני כרגע בין 30 אין לי מחלות רקע ולא נוטל תרופות. יש לי דליפת שתן בעת צחוק (צחוק חזק). יש לי את זה כנראה מילדות, כל הזמן היה לי, אפילו בעת קיום יחסי מין אם אני צוחק יש לי דליפת שתן. ד"ר זה נורא וכל החיים שלי סביב הנושא הזה.ועוד משהו קטן (יכול להיות שזה לא רלוונטי) שמתי לב כאשר אני שותה אלכוהול אני לא רץ לשירותים כמו שאר החברים שלי. הייתי כמה פעמים אצל רופאים בילדותי וכולם אמרו שאין פתרון. בבקשה ממך נא להתיחס לבעיה שלי ואולי עם החידושים של היום אפשר לפתור בעיה זו. תודה רבה רבה לך מראש

25/06/2011 | 19:30 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לפורום אורולוגי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה