צניחת שלפוחית שתן חוזרת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/06/2011 | 23:52 | מאת: א.א

אני בת 55 .אישה בריאה.עברתי כריתת רחם לפני 5 חודשים {בשל צניחה ומיומה}והרמה של שלפוחית שתן בניתוח בטני {עקב רחם מוגדל}. בימים אלו חזרה הבעיה של צניחת שלפוחית השתן. הדבר מפריע לי בחיי היום יום. האם ניתן לבצע טיפול כלשהו ללא ניתוח נוסף? אילו חלופות לטיפול ניתן לעשות? תודה מראש!!

16/06/2011 | 11:54 | מאת: ד"ר קונדריאה

ניתן להתאים התקן נרתיקי אשר יחזיק את הצניחה בתוך הנרתיק ולא יאפשר את בליטתה החוצה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה