בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/06/2011 | 23:59 | מאת: שולמית.ג

שלום אני בת 45 סובלת מבריחת שתן המון פעמים ביום ורוב הזמן התחתון רטוב ומסריח (עברתי 4 לידות) אני מבינה שאתה מטפל בנושא בבית חולים וולפסון רציתי לדעת איך אני יכולה להגיע אליך לבית חולים וולפסון האם יש צורך בהפניה ? ומאיזה רופא עלי לבקש הפניה אליך ? תודה וחג שמח

11/06/2011 | 13:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

ברצון רב תתקשרי 035028490 ותקבלי את ההנחייות הברורות לקביעת תור למרפאה אורוגינקולוגית שלי בוולפסון

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה