ריח שתן מבאיש וחולי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/05/2011 | 20:06 | מאת: מיכאלה

שלום ד"ר וסליחה על התיאורים הלא נעימים. אני בת קרוב ל- 40 ויש לי ריח שתן מבאיש מזה 4 חודשים עם מראה חולי וצבע כהה (אם כי אולי איני שותה מספיק). עשיתי בדיקת שתן והתרבית שלילית ובדיקת השתן כללי תקינה פרט לסימני לויקוציטים. עשיתי בדיקה גניקולוגית והכל תקין (אם כי ריח לא נעים ישנו גם בנרתיק). קיבלתי אנטיביוטיקה מרופאת הנשים שלי (2 כדורים בהפרש של 3 ימים)והיא אמרה שזה יעבור - אך לא. יש לי בעיות בשתן ההולכות ונישנות החל מגיל 18 וסבלתי מדלקות אין ספור (ומיותר לציין כי הוצפתי במיני אנטיביוטיקות). עשיתי אולטראסאונד כליות ודרכי שתן והכל תקין וגם CT.יש לי מיחושים כל הזמן בנרתיק ובאגן וצריבה כמעט תמידית במיוחד בשלב "הסחיטה" של הטלת שתן.רק לאחר שאני מטילה שתן הצריבה והמיחושים נחלשים עד להטלת השתן הבאה. אני נוטלת פרוביוטיקה וחמוציות ומה עוד אוכל לעשות, בבקשה? אובדת עצות...תודה.

03/06/2011 | 09:21 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך לפנות לאורוגינקולוג עם כול החומר הרפואי להערכה מלאה. את מתארת מספר בעיות אשר לא חייבות קשורות זו לזו. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה