דליפת שתן רצופה.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/05/2011 | 00:03 | מאת: אובד עצות

אני בן 73,בשנת 1997 עברתי כריתה רדיקלית של בלוטת הערמונית כולל כל השרירים שלה, עקב סרטן בערמונית.בשנתיים האחרונות אני סובל מדליפת שתן חזקה אשר מגבילה אותי ביציאות מהבית,גם פדים עבים לא מונעים הירטבות הבגדים.אודה מאד לקבל מידע מה ניתן לעשות . ואם ישנם עזרים חוץ מאשר הפדים. בתודה מראש.

03/06/2011 | 09:17 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לפורום אורולוגי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה