קפיצה על טרמפולינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/04/2011 | 08:03 | מאת: גלי

שלום רב, בת 39, אחרי 2 לידות, בריאה בד"כ. לאחרונה התחלתי לקפוץ על טרמפולינה. במשך כל זמן הקפיצה אני מרגישה שנוזל לי שתן ולאחר שאני יורדת מהטרמפולינה, התחתונים והמכנסיים רטובים. מה ניתן לעשות בנדון? בברכה, גלי

24/04/2011 | 08:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

את סובלת מדליפת שתן במאמץ. פני לאורוגינקולוג לאבחון מדוייק. טיפולים אפשריים הם חיזוק ריצפת האגן בתירגול או ניתוח משקם. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה