צניחת שלפוחית השתן והרחם

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/03/2011 | 18:39 | מאת: יפית

שלום ד,ק אני בת 59 בריאה יש לי צניחה של הרחם והשלפוחית אני צריכה לעבור ניתוח כריתת רחם ותיקון השלפוחית.בבדיקה ארודינמיקה מצאו שאכן יש לי בעיה בהתרוקנות .יש לי תרום ניתוח ב-23.3 אני לוקחת כדורי טריסיקוונס .השאלה שלי האם אני צריכה להפסיק עם הכדורים?אני פוחדת שיקבעו לי תור לניתוח ואז אהיה במחזור אודה לך אם תענה לי

11/03/2011 | 19:27 | מאת: ד"ר קונדריאה

כעיקרון כדאי להפסיק את התרופה מספר ימים לפני הניתוח. הנכון ביותר הוא להוועץ עם רופאך. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה