ניתוח להפסקת דליפת שתן כתוצאה מלידות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/02/2011 | 17:43 | מאת: הדולפת

שלום, רציתי לקבל פרטים אודות ניתוח לתיקון/ביטול דליפת השתן שנוצרה אצלי באופן מתמשך כבר לפני חמש שנים לאחר הלידה הראשונה. כיום אני חצי שנה לאחר לידה שנייה והבעיה שוב חוזרת על עצמה ומשבשת את איכות חיי לחלוטין. איני יכולה לרוץ,לדלג, לקפוץ, להשתעל, להרים משאות כבדים ואף אפילו להתכופף מבלי שידלוף לי שתן. הייתי במעקב פיזיותרפי תקופה מסויימת לאחר הלידה הראשונה ותירגלתי את התרגילים המתבקשים, אולם זה לא עזר בכלל!!! בפעם האחרונה נאמר לי שאחת הדפנות של השלפוחית פשוט צנחה וכנראה שיש צורך בפעילות כירורגית. אני אשמח לקבל מידע על כך ולדעת האם זה פותר את הבעיה לצמיתות. תודה מראש

21/02/2011 | 09:34 | מאת: ד"ר קונדריאה

הטיפול הוא בהשתלת סרט תחת השופכה בגישה וגינאלית. לילה אשפוז אחד. סיכויי הצלחה כ-90% סיכונים קטנים ונדירים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה