דליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/02/2011 | 09:06 | מאת: נונה 64

שאלה: לאחר שקראתי את הסיבות לדליפת שתן באתר,לא מצאתי את שקורה לי בדוגמאות שניתנו. בעייתי היא: לאחר ההתרוקנות ולעתים לאחר שסיימתי והתלבשתי אני חשה ביציאה נוספת של שתן, אמנם בכמות קטנה או בטיפות, אך גורמת להרטבת הלבנים. בנוסף לעתים במתן שתן הקלוח אינו אחיד ונראה כאילו יש מספר קילוחים ולעיתם הזרימה הינה לכוון השוק וגורם להרטבת הרגל. אודה על תשובתכם.

21/02/2011 | 09:29 | מאת: ד"ר קונדריאה

22/02/2011 | 09:11 | מאת: נונה 64

מצטערת שלא היה סיפק בידי להוסיף הפרטים שנתבקשתי. להלן הפרטים: אני בת 65, עברתי שתי לידות (מזמן כמובן) גובה 1.7. משקל 7., פעילה, עובדת, הולכת כל יום שעה, נוטלת רק סטטינים. אוכלת בריא. נראית צעירה לגילי. אשמח באם תשובה זו תסייע למתן תשובתך או הפנייה לעזרה המתאימה. תודה רבה

21/02/2011 | 09:30 | מאת: ד"ר קונדריאה

חבל שלא ציינת את הפרטים המבוקשים. פני לבדיקה גינקולוגית לעיתים צניחה תביא לתופעה המתוארת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה