בעיות של דליפת שתן אחר כירתת רחם. ?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/02/2011 | 16:01 | מאת: עידית

אני אשה בשנות 44 . בשנת2002 עברתי ניתוח כרתת רחם עקב גידול סרטני מאז ועד היום . מטפלת במרפאת האגן בחיפה. בכדורים . באורגדינמקה. עברתי מיני טיפולים עד היום אין פיתרון לבעתי ההפך המצב החמיר.האם יש פיתרון לבעיה שלי ? אודה אם תוכל לסייע לי .

15/02/2011 | 19:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא מסרת מספיק אנפורמציה. בכול מקרה יש מקום לעבור על הברור שבוצע ולנסות לעזור. נראה שמדובר בכיס שתן רגיז. יש פתרונות נוספים מלבד תרופות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה