בריחת שתן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/02/2011 | 15:20 | מאת: שירן

שלום ד"ר אלכס קונדריאה, אני כחודש לאחר לידה ושמתי לב שיש לי דליפות שתן קטנות שמלוות בדם. זה כל הזמן מטפטף בטיפות קטנות...בהתחלה שמתי לב שזה היה בלי דם ועכשיו זה עם טיפות דם... האם זה נורמאלי?! מה יכולה להיות הבעיה? ומה הטיפול בכך?! מראש תודה על התשובה...

07/02/2011 | 09:01 | מאת: ד"ר קונדריאה

חודש אחר לידה אני מניח שהדם הוא מהרחם ולא דרכי שתן. פני לגינקולוג מטפל לבדיקה לשלול הפרעה אחרת כגון נצור או דליפה במאמץ. מזל טוב

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה