בריחת שתן בעת צחוק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/02/2011 | 00:07 | מאת: נטע

שלום, אני בת 19.5, בריאה וללא לידות. אני לא יודעת מתי זה התחיל אבל אני לא חושבת שזה היה בילדות. אבל כבר מספר שנים ברגע שאני מתחילה לצחוק (צחוק חזק לא סתם צחקוק) אני סובלת מבריחת שתן, וזה מאוד מתסכל ופוגע לי באיכות החיים. כשהייתי עם חברות בחופשה בחו"ל זה היה קורה לי מידי ערב. אני רוצה לציין שבשום פעולת "מאמץ" אחרת זה לא קורה לי, אך ורק בצחוק חזק. יש משהו שניתן לעשות בנושא ולהחזיר את איכות החיים? ממה זה נובע?

07/02/2011 | 08:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן והבעיה היא הפעלת כווץ כיס השתן עי הלחצים עליו בעת הצחוק. יש להבדק עי אורוגינקולוג. ביופידבק עשוי לעזר. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה