הרטבה ובריחת צואה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/01/2011 | 16:50 | מאת: חסויה

שלום ד"ר אני בת 25 מאז ומתמיד סבלתי מהרטבת לילה כבדה הלכתי לאיפה שרק יכלתי לנסות לטפל בזה שום דבר לא עזר לפני שנתיים בערך המצב החמיר והגעתי למצב של אי שליטה כמעט מוחלטת גם ביום אחד הרופאים שהייתי אצלו אמר לי שלדעתו זו בעיה שאין לה טיפול העניין שבתקופה האחרונה אני סובלת המון משלשולים וזה נהיה מצב בלתי נסבל כל שעתיים בערך יש לי שלשול כבד שבורח לי בלי להרגיש אני לא יכולה לצאת מהבית במצב הזה כשכל שעתיים בערך אני צריכה שיחליפו לי טיטול אתמול בלילה למשל שלוש פעמים בלילה אחד התעוררתי מלאה בקקי וכל פעם לאחר החתלה חזרתי לישון ושוב קמתי עם טיטול מלא בלי קשר גם ההרטבות מאוד מציקות אני כמעט אף פעם לא לובשת מיכנסיים רק חצאיות או שמלות שלא ישימו לב שאני לובשת טיטול אציין שאני בחורה נורמטיבית לגמרי שחוץ מהבעיה החמורה הזאת שאני אפילו לא יודעת את מקורה אין לי בעיות בריאותיות נוספות לחיות בצורה כזאת זו סיוט שלא לדבר על תחושת ההשפלה שבגיל 25 אני זקוקה שיחתלו אותי כמו תינוקת בכל אופן השאלה שלי האם לדעתך יש איזשהוא טיפול לזה כדורים ניתוח או כל דבר אחר ומה המקור של דברים כאלה ההרטבה ולאחרונה גם השילשולים אשמח לתשובה מהירה

31/01/2011 | 10:32 | מאת: ד"ר קונדריאה

את חייבת באבחון מסודר ומלא למציאת הסיבה למצבך. יש מכלול מחלות העלולות להתבטא בדרך זאת. טרשת נפוצה היא דוגמה אחת. רק לאחר הבנת הסיבה ניתן יהיה להתאים טיפול. בהצלחה

15/04/2012 | 21:39 | מאת: צביקה

א' זו לא השפלה זו בעיה אבל אם את לא שולטת אז את חייבת חיתולים אני גם חייב אם תשימי לי אני יחליף לך

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה