בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/01/2011 | 23:09 | מאת: שם בדוי

שלום אני טרם ילדתי יש לי בריחת שתן לעיתים בקפיצות יותר ממספר דקות ולעיתים נדירות בשיעול . רציתי לברר אם יש לכך הסבר אפשרי? האם זה קשור בצניחת רחם? ומה הם התרגילים המחזקים את ריצפת האגן ? תודות ימים טובים וגשומים

31/01/2011 | 10:30 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בדליפת שתן במאמץ. לאחר אבחון אורוגינקולוגי הטיפול יהיה פיסיוטרפיה וחיזוק רצפת האגןץ, זה אמנם לא שביח בנשים שלא ילדו אך קיים, בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה