בריחת שתן בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/01/2011 | 06:05 | מאת: לילי

שןלום לכם אמא שלי היא אישה בת 73 ולפני שנתיים בערך היא עברה ניתוח בשלפותית השתן היות והיא לא השתלטה על השתן היא כבר שנתיים לאחר הניתוח ויש החרפה לגביי השתן שלה היא הולכת הרבה לשירותים עד כדי כך שהרבה פעמים היא אפילו לא מרגישה שיורד לה פיפי הדבר מאוד מדכא אותה למי ניתן לפנות ? יש עמותות שתומכות בנשים שסובלות מבריחת שתן בגיל המבוגר ? יש מישהי שסובלת מאותה הבעיה ותוכל לחלוק איתנו איך היא פתרה זאת ? אשמח לכל תגובה

14/01/2011 | 17:25 | מאת: ד"ר קונדריאה

אמך סובלת מכיס שתן רגיז. הטיפול הוא תרופתי. יש לפנות לאורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה