דליפת שתן בגיל כל כך צעיר?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/12/2010 | 11:34 | מאת: מלאכית

שלום, אני בת 29 ואני סובלת מדליפת שתן כבר המון זמן, בעיקר כשאני מתעטשת, צוחקת וכו'. לפני כחצי שנה ילדתי לידה ראשונה והמצב החמיר, עד למצב בו רצתי להשיג אוטובוס ומבלי להרגיש הרטבתי את כל המכנסיים.. לא תיארתי לעצמי שאגיע למצב הזה מה אני יכולה לעשות בכדי להקל על עצמי? ולאיזה רופא עליי לפנות? משפחה/נשים/אורולוג? תודה על התשובה

23/12/2010 | 12:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בדליפת שתן במאמץ הדורשת טיפול וברור, יתכן פיסיוטרפיה לריצפת אגן אצת זקוקה לאורוגינקולוג הפרטים שלי באתר. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה