דליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/12/2010 | 09:05 | מאת: אורנה

שלום, אני בת 44. לפני חצי שנה חליתי בדלקת במוח ובעקבות זאת נפגעתי בעמוד השדרה וכן בשלפןחית השתן. במשך חודשיים לא יכולתי להטיל שתן ונדרשתי לצנטר מדי 4 שעות. לאחר כחודשיים, התחלתי לתת שתן אולם כעת אני סובלת מדחיפות ומתכיפות במתן שתן. בצינטורים שנעשו לאחר הטלת שתן, יש שארית של כ- 150 סמ"ק. המשכתי לצנטר 3 פעמים ביום כדי לרוקן את השאריות. אני נוטלת 2 כדורי דטרוסיטול 4 מ"ג מדי יום אך עדיין אין לי יכולת להתאפק בכלל ומרגע שמרגישה צורך ללכת לשרותים יש לי מספר שניות בודדות. פניתי לרופא נוסף שהמליץ להחליף את התרופה ל-וסיקר. וכן להפסיק לגמרי את הצינטורים. אשמח לשמוע את דעתך. תודה מראש.

21/12/2010 | 10:36 | מאת: ד"ר קונדריאה

בהחלט שווה ניסיון. בהצלחה

21/12/2010 | 13:26 | מאת: אורנה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה