דליפת שתן בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/12/2010 | 20:56 | מאת: לילי

אשמח לעיצה דחופה אימי היא בת 74 ולפני שנה היא עברה ניתוח לדליפת שתן היא לא הצליחה להתאפק והיה יוצא לה הרבה במכנסיים זה יצר אצלה מצב בלתי נסבל , לפני שנה היא עברה ניתוח לאחר ששום כדור לא הועיל לה , לאחר הניתוח המצב נהיה יותר גרוע כמות הפעמים שהיאבשירותים היא רבה והרבה פעמים יוצא לה בדרך לשירותים ולפעמים היא אפילו לא מרגישה שיש לה פיפי והיא עושה במכנסיים המצב הוא בלתי נסבל ואני מעוניינת למצוא בשבילה פיתרון תודה רבה

21/12/2010 | 10:35 | מאת: ד"ר קונדריאה

אני מניח שהניתוח בוצע לתיקון צניחה או דליפת שתן במאמת. לשלפוחית רגיזה- תכיפות דחיפות וחוסר תחושת צורך במתן שתן אין טיפול ניתוחי יתכן והזרקת בוטוקס לכיס השתן תעזור. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה