בירור

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/12/2010 | 21:16 | מאת: דפי

שלום דוקטור, אני בת 43 ומעולם לא הריתי, אבל סובלת מדליפת שתן בזמן התעטשות/ שיעול- אציין שזה קורה כאשר ממילא צריכה להתפנות ודוחה קצת את ההליכה לשירותים וגם בלילה מתעוררת פעם - פעמיים לשירותים. בעבר הרחוק (15 שנה) נטלתי כדורי אלטרול נגד דיכאון אך כבר זמן רב ללא כל בעיה בריאותית ברוך השם. אודה לך על דעתך/עצתך. אם זה לא משהו שאמור להחמיר ויישאר כמו שהוא מעדיפה להימנע מבדיקה גופנית. המון תודה !

18/12/2010 | 22:42 | מאת: ד"ר קונדריאה

מאוד חשוב בכול בעיה רפואית לשמוע לסיפור המלא, לשאול שאלות מתאימות ולבדוק בדיקה גופני. כמו כן לעיתים יש צורך בבדיקות עזר. כול זאת ע"מ להגיע לאבחנה מדוייקת. מהדווח הקצר שלך את סובלת מדליפת שתן במאמץ. זאת הפרעה באיכות חיים אך לא מצב מסוכן. פיסיוטרפיה לריצפת האגן עשויה להואיל, במידה ולא יש ניתוח זעיר פולשני מאוד יעיל להפסקת הדליפה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה