לגבי סיטי בטן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/11/2010 | 12:14 | מאת: חן

שלום אני בת 22 ולפני 3 ימים עברתי סיטי בטן והתגלה לי טחול מוגדל ונוזלים באגן הקטן, לא נודע לי כמות הנוזלים אבל הרופאה ביקשה ביום ראשון שאתראה בדחיפות עם רופא נשים ..האם אוכל לקבל הסבר מה פשר הדחיפות??

21/11/2010 | 17:32 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא ניתן להשיב על סמך האינפו שמסרת. נוזל בחלל הבטן באישה יכול להיות ממקור גינקולוגי לכן ההפנייה. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה