מה אחוז ההצלחה?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/11/2010 | 23:56 | מאת: ל.ב.

אני סובלת מבריחת שתן מספר שנים. עברתי 4 לידות והמצב החמיר אחרי כל לידה. רציתי לדעת מהם אחוזי ההצלחה של הניתוח? האם הניתוח פותר את הבעיה לגמרי או רק מפחית את בריחת השתן? מהם הסיכונים הכרוכים בניתוח? איפה אפשר לקרוא פרטים על ניתוח זה - מה עושים שם בעצם?

17/11/2010 | 15:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

שותלים סרט תחת השופכה בגישה נרתיקית. היכויי ההצלחה כ-90%. הסיכונים זעירים ונדירים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה