U/s שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/10/2010 | 15:21 | מאת: ורד

בת 46 סובלת מדלקות בשתן בבדיקה רגילה ותרבית לא ראו כלום עשיתי u/s כליות תקינות וגם בדיקה u/s לשארית שתן ובה נמצא 43 סמק אחרי התרוקנות למה הכונה והאם יש לזה טיפול תודה על תשובתך

02/11/2010 | 12:32 | מאת: ד"ר קונדריאה

שארית שתן זאת אינה משמעותית. הסיבה לדלקות חוזרות דורשת ברור הכולל אנמנזה טובה כולל האם יש קשר ליחסי מין. בדיקה גינקולוגית הערכה אורוגינקולוגית. יש נשים רבות הרגישות לדלקות בכיס השתן ללא סיבה ברורה והטיפול כולל חמוציות השלמת אסטרוגן שירד ואנטיביוטיקה מניעתית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה